Η εταιρεία

Η εταιρεία TALOS

Ποιοι είμαστε …. Η εταιρεία TALOS ..

 

Το Όραμα και Αποστολή της εταιρείας είναι κάτι πολύ περισσότερο από το κείμενο που πρεσβεύει απλώς το επιχειρηματικό της γίγνεσθαι.

 

Το Όραμα και Αποστολή μας βασίζεται στις βασικές αξίες της εταιρείας μας:

  •    Δέσμευση για ποιότητα και απόλυτη ακεραιότητα.
  • Στοχοθέτηση με υπευθυνότητα, ταπεινοφροσύνη και πάθος για νέες ιδέες.
  • Επίδειξη σεβασμού σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής προσέγγισης μας στα προβλήματα των πελατών μας.
  • Εναγκαλισμός της  διαφορετικότητας.

 Δήλωση οράματος

 

Η εταιρεία πιστεύει βαθιά ότι υπάρχει μια θεμελιώδης και ζωτικής σημασίας δύναμη για την επιτυχία των μικρών και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων. Οι άνθρωποι μας πιστεύουν ότι  η δύναμη αυτή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και  ζωτικής σημασίας για μια ζωντανή, σταθερή οικονομία.

Υποστηρίζουμε  με ενθουσιασμό την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, που εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα-από την αρχική έμπνευση που οδηγεί ένα άτομο να εισέλθει στον επιχειρηματικό στίβο προς ίδιον όφελος , σε επιχειρήσεις οι οποίες ωριμάζουν σε διεθνείς αγορές καθώς μεγαλώνουν.

 

 Δήλωση αποστολής

 

H ΤΑLOS IKE στόχο έχει να βοηθήσει άλλες επιχειρήσεις, να κατανοήσουν πως μπορούν να βελτιωθούν σε ένα αυστηρά ανταγωνιστικό περιβάλλον, πώς να εφαρμόσουν με επιτυχία την αλλαγή αυτή για την ανάπτυξη, και σταδιακά να ενισχύσουν την παρουσία τους στη δική τους αγορά.

 

Και το επιτυγχάνει …. με μια αδιάλειπτη δέσμευση χάρη στην εκπληκτικά υπέροχη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών που διαθέτει και την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σε όλες τις επιχειρηματικές συναλλαγές. Με τον τρόπο αυτό, βοηθάει συμβουλευτικά τους πελάτες της να αποκτήσουν μια φήμη για την απόλυτη ποιότητα.

 

Αθήνα: 210 27 57 000  – Ρέθυμνο: 283 12 00 345